O NAMA

Protecta BH d.o.o. Sarajevo

PROTECTA BH d.o.o. Sarajevo je firma sa višegodišnjim iskustvom, nudimo usluge projektovanja, ugradnje i održavanja sistema slabe struje renomiranih svjetskih proizvođača, te vrhunski kvalitet usluge i visok nivo posvećenosti svakom klijentu, u skladu sa zakonskim normama, lokalnim i EU standardima.

Pored instalacije sistema slabe struje, važne su i sve druge propratne aktivnosti, kako bi sistemi zaštite bili što efikasniji, a naša usluga što kvalitetnija i kompletnija, a to su faze: projektovanje, koje služi kao priprema fazi instalacije i ugradnje, te održavanje koje dolazi kao post-instalaciona faza i presudan faktor povjerenja između Protecte BH kao kvalitetnog i pouzdanog izvođača radova i krajnjeg korisnika.

Naša misija

Naša misija je da procesi rada i rješenja sigurnosnih sistema budu uvijek rame uz rame sa vremenom i modernim tokovima razvoja tehnologije, kako bi konkurentnost i kvalitet usluge podigli na najviši mogući nivo. Širom pružamo ruke i najkompleksnijim projektima, jer naš tim ima rješenje za sve kako bi sigurnost bila besprijekorna.

Glavni cilj nam je da pretočimo Vaše potrebe za zaštitom u idealna rješenja koja Vas ispunjavaju maksimalnim zadovoljstvom pravovremene usluge i osjećajem neprocijenjive sigurnosti koju obezbjeđujemo kroz prepoznatljiv kvalitet uz neupitno iskustvo naših tehničara.

Vizija i poslovna politika

Temeljne vrijednosti kompanije PROTECTA BH d.o.o. Sarajevo na kome se bazira poslovna politika su: efikasnost i poštivanje vremenskih rokova, te profesionalnost na osnovu višegodišnjeg iskustva uposlenika.

Kao rezultat efikasnosti naših sistema i profesionalnosti u radu našeg tima, nudimo pravovremene usluge elektroinstalacije slabe struje i sistema tehničke zaštite, i time ispunjavamo svaki zahtjev klijenta po principu “Spoj: vrhunska sigurnost ⬄ Vaša ispunjena očekivanja”.

Naše temeljne vrijednosti

Glavne ciljeve i našu misiju ostvarujemo tako što se trudimo da budemo:

 • Prijateljski nastrojen partner našim klijentima koji su centar naše pažnje, te pouzdan partner drugim firmama koje sudjeluju u lancu kreacije idealnih sistema iz našeg domena djelatnosti
 • Povjerljiv partner firmama iz drugih djelatnosti, a koji svojim aktivnostima nastupaju zajedno sa nama i čine da ovaj koncept savršeno funkcionira i bude maksimalno konkurentan
 • Ponuđač vrhunskih sistema i proizvoda koji, u spoju sa uslugama naših uposlenika, stvaraju vrhunsku vrijednost
 • Poslodavac koji magnetno privlači pozitivno poslovno okruženje, gdje smo prije svega neraskidivi tim koji nije opterećen hijerarhijom, već obostranim poštivanjem poslovnih i ličnih vrijednosti, a sve u savršenom timskom duhu
 • Tim pozitivnih vibracija koji kontinuirano uči i hvata se u koštac sa vremenom i modernim tehnološkim tokovima

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com