SISTEM KONTROLE PRISTUPA I HOTELSKI SISTEMI

SISTEM KONTROLE PRISTUPA I HOTELSKI SISTEMI

Sistem za kontrolu pristupa omogućava Vama i Vašim zaposlenima da vremenski i prostorno ograničite pristup određenim tzv. “osjetljivim” dijelovima kompanije, a pritom da se evidentira njihova prisutnost i vrijeme boravka u tim dijelovima. Sa ovim sistemom povećavate bezbjednost unutar kompanije, vršite prevenciju incidenata i dobijate veću kontrolu zaposlenih. Ukoliko Vam nisu potrebni izvještaji o ulascima i izlascima iz objekta, i želite nešto jednostavnije, samostalni čitači kartica su idealno rješenje. Samostalni čitač kartica radi bez pratećeg softvera – standalone, i pravi su izbor za zgrade i stambene objekte gdje nije potrebna evidencija ulaska/izlaska. Čitači za identifikaciju uglavnom koriste RFID kartice i ID tagove, a mogu da budu i sa tastaturom koja služi kao dodatna mjera sigurnosti ili jednostavno kao alternativa ukoliko dođe do gubitka kartice ili taga. Kod nas možete da pronađete razne čitače za identifikaciju putem RFID kartice, taga, sa tastaturom, sa tastaturom koja koristi “touch sense” tehnologiju ili biometrijske čitače koji rade na otisak prsta – rješenja kompanije ROGER.

Kompanija Roger je specijalizovana u oblasti projektovanja i proizvodnji sigurnosnih elektronskih uređaja, posebno u oblasti elektronske kontrole pristupa. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, kompanija Roger predstavlja visok nivo funkcionalnosti i stilski zadržava visok stepen pouzdanosti.

Roger nudi i sofisticirane, tehnički pouzdane stilski besprijekorne hotel menadžment sisteme. Hotelski menadžment sistemi funkcionišu na principu beskontaktnih tehnologija (Mifare i 125kHz). Pristupne kartice ili elektronske brave izrađene ovom tehnologijom u potpunosti su bezbjedne, ne dozvoljavaju neovlašteno umnožavanje i programiraju se za svakog korisnika posebno, zbog čega ste Vi i Vaši klijenti potpuno zaštićeni od eventualnih zloupotreba. Velika efikasnost i ušteda energije: centralizovani nadzor sa recepcije dozvoljava stalni uvid i informisanost o stanju sobe i omogućava brzo djelovanje u cilju ispravljanja nedostataka u kvalitetu usluge. Pored ovih prednosti, obezbjeđuje se i optimizacija i kontrola potrošnje energije za svaku sobu pojedinačno, čime se ostvaruju značajne uštede, konstantno, tokom cijele godine. Ukoliko želite znati više o hotelskim sistemima kontaktirajte nas i naš tim će u kratkom periodu naći optimalno za Vas.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com