TREND NETWORKS MJERNI UREĐAJI

TREND NETWORKS MJERNI UREĐAJI

Sa decenijama iskustva iza sebe, stručni tim kompanije TREND Networks (prije IDEAL Networks) razumije izazove sa kojima se elektroinstalateri kablova za prenos podataka, mrežni tehničari i sistem integratori suočavaju svakodnevno, širom svijeta. Zato podržavamo naše klijente sa širokim spektrom inovativne opreme za testiranje kablova za prenos podataka i mreže koja pruža brze i precizne rezultate u svim okolnostima – čak i u onim najtežim.

Sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, s međunarodnim uredima i iskusnim globalnim timom, proizvodimo i isporučujemo niz vodeće i pouzdane opreme za testiranje koja čini posao naših kupaca jednostavnijim, uključujući: certifikatore kablova, testere kablova za prenos podataka, verifikatore kablova, kvalifikatore kablova, testere optičkih kablova, aktivne mrežne testere, testere mrežnog prenosa, PoE testere, CCTV testere, testere propusnog opsega, industrijske ethernet testere i još mnogo toga.

Kroz tehničku podršku, obuku, servis, kalibraciju i savjete, kao i resurse koji pomažu u edukaciji korisnika, naši kupci mogu biti sigurni da će im TREND Networks pomoći da postanu produktivniji. Oslonite se na nas kad je u pitanju oprema za verifikovanje i certificiranje bakarnih i fiber-optičkih strukturnih ožičenja. Kontaktirajte nas za ponudu, tehničku podršku i TRADE IN program (omogućuje dodatne popuste pri zamjeni Vaših postojećih certifikatora kablova).

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com